Hartelijk bedankt voor het geleverde werk. Wij zijn meer dan tevreden en blij dat we voor Livingwood hebben gekozen.

Stefan & Bart , Buggenhout

Als ik opnieuw zou beginnen, zou ik terug samenwerken met Livingwood. Zij hebben de materialen perfect geplaatst onder de technische begeleiding van Eternit.

Mevr. Van Opstal , Londerzeel
Livingwood Houtskeletbouw Sleutel Op De Deur Bouwen 1

Alles is verlopen op een correcte manier, van de prijsbespreking tot de oplevering van onze woning. Dank aan de hele ploeg van LivingWood voor het geleverde werk!

Mr. & Mevr. Slowack , Tremelo

We wonen nu sinds 6 maanden in onze woning en zouden zo opnieuw voor houtskelet en Livingwood kiezen. Een absolute aanrader!

Mr. & Mevr. Sebregts , Grobbendonk

Het is een pracht van een huis. We krijgen heel veel complimenten. Dus chapeau Livingwood! Wat goed is, mag gezegd worden!

Mr. & Mevr. Mertens , Emblem

De keuze van Livingwood was vanaf het eerste moment de juiste keuze en nu, na voltooïng, was dit voor ons nog steeds de juiste keuze.

Mr. & Mevr. Voet , Kapellen
Villa Klassieke Bebouwing Kapellen 10

We zijn zeer tevreden en zouden iedereen aanraden om met Livingwood te bouwen! Jullie persoonlijke aanpak is ons zeer goed bevallen.

Kristine & Arne

We appreciëren de samenwerking met heel het Living Wood team!

Mr. & Mevr. Jacobs , Brasschaat
Half Open Eigentijdse Bebouwing Oud Turnhout

Nu de werken zo goed als afgerond zijn, nemen we de gelegenheid om jullie te bedanken voor de correcte en vlotte afhandeling.

Te bedanken iedereen die bij de bouw betrokken waren. Te beginnen bij Benny, Nico, Mario, Dave, Danny, Hans, Ronny, de mensen op het bureel, plus al degenen die we niet ontmoet hebben of kennen bij naam, zonder jullie beiden te vergeten natuurlijk.