Ik ben echt helemaal in de wolken van het team 'Livingwood'. De samenwerking onderling en de vakkennis is super TOP TOP TOP. Ik word telkens vlug en volledig geïnformeerd op al mijn vragen. Ik ben ongelooflijk blij dat wij jullie firma gekozen hebben om onze woning te bouwen.
❤❤❤ Voor het hele team.

Fam. Van Antwerpen , Schoten

Livingwood is echt een firma die zelfs lang nadat het huis gezet is, problemen voor zijn klanten blijft aanpakken. Dikke merci hiervoor. Livingwood, een super aanrader voor de bouw van je droomhuis zonder zorgen.

Christel
Werf Pardaens Borsbeke

Vooreerst willen wij jullie (livingwood) en alle werknemers van Livingwood bedanken voor de fijne en professionele samenwerking. Het was voor ons oprecht een plezier om met jullie te mogen samenwerken. Nog een aparte dank voor Stéphane(verkoper), Michael(werfleider) en Bart(klusjesman). Stuk voor stuk zeer fijne en professionele mensen.

Als we morgen opnieuw zouden bouwen, zal Livingwood opnieuw onze partner zijn in dit verhaal.

Wij zullen er dan ook alles aan doen om toekomstige bouwers te overtuigen om voor Livingwood te kiezen.

Wanneer jullie twijfelende potentiële klanten zouden hebben, willen wij hierbij zeker helpen om de mensen te overtuigen.

De vele positieve reacties die afgelopen zondag op de open nieuwbouwdag werden gegeven was een bevestiging van jullie prachtige werk. Het gaf ons ook een zeer aangenaam en trots gevoel.

Jo en Barbara , Borsbeke

Hartelijk bedankt voor het geleverde werk. Wij zijn meer dan tevreden en blij dat we voor Livingwood hebben gekozen.

Stefan & Bart , Buggenhout

Als ik opnieuw zou beginnen, zou ik terug samenwerken met Livingwood. Zij hebben de materialen perfect geplaatst onder de technische begeleiding van Eternit.

Mevr. Van Opstal , Londerzeel
Livingwood Houtskeletbouw Sleutel Op De Deur Bouwen 1

Alles is verlopen op een correcte manier, van de prijsbespreking tot de oplevering van onze woning. Dank aan de hele ploeg van LivingWood voor het geleverde werk!

Mr. & Mevr. Slowack , Tremelo

We wonen nu sinds 6 maanden in onze woning en zouden zo opnieuw voor houtskelet en Livingwood kiezen. Een absolute aanrader!

Mr. & Mevr. Sebregts , Grobbendonk

Het is een pracht van een huis. We krijgen heel veel complimenten. Dus chapeau Livingwood! Wat goed is, mag gezegd worden!

Mr. & Mevr. Mertens , Emblem

De keuze van Livingwood was vanaf het eerste moment de juiste keuze en nu, na voltooïng, was dit voor ons nog steeds de juiste keuze.

Mr. & Mevr. Voet , Kapellen
Villa Klassieke Bebouwing Kapellen 10

"Langs deze weg willen we jullie firma bedanken om ons droomhuisje te verwezenlijken. Jullie hebben echt een topteam in huis. Stephane, die ons in contact bracht met Robbert en zijn vrouwtje. Ze wisten perfect onze wensen op papier te zetten. Stephane stond ons ook bij onze keuzes met raad en daad bij. Als we niet overtuigd waren zocht hij mee naar andere oplossingen. Echt top.
Kevin, die ons van bij de start van de bouw, en nog steeds, bijstaat. Geen vraag of telefoontje is te veel. Mits we de elektriciteit zelf gingen leggen heeft hij al zijn tips met ons gedeeld. Als er iets was, echt het kleinste wat je je kan bedenken, dan was hij daar om het op te lossen of opgelost te krijgen. We konden ons geen betere werfleider wensen.
Katrien die ons regelmatig op de hoogte hield van de planning. We kunnen ons niet herinneren dat we ooit zelf achter de planning hebben moeten vragen. Gunter, die altijd zorgde voor het contact met de onderaannemers. Tegen de verhuisdatum (en start van de eerste lockdown) slaagde hij er ook in om de laatste, noodzakelijke dingen (zoals warm water) in orde te krijgen.
Heidi, die er was om al onze vragen rond prijzen en facturen te beantwoorden. Mailtjes werden altijd snel beantwoord. De metsers waren top. We hebben van verschillende personen al de opmerking gekregen dat het lang geleden was dat ze zo'n topwerk op een nieuwbouw gezien hadden.
Ook al jullie onderaannemers waren super professioneel. Maar we zijn ze alle mensen die aan ons huisje hebben gewerkt zo dankbaar. Met dit topteam zouden we het onmiddellijk overdoen.
Nogmaals bedankt voor alles!"

Mr. & Mevr. Teck , Schelle

Veel mensen vertellen horrorverhalen over hun bouwproces, wij hebben er geen.

Onze woning werd door LivingWood in een korte aaneengesloten periode afgewerkt, de volledige samenwerking van eerste contact tot einde duurde ongeveer anderhalf jaar.
Het verloop van het bouwproces was ronduit fantastisch, wij hebben ons geen seconde zorgen moeten maken en de ploeg was altijd uiterst professioneel.
De planning verliep vlot & voor elke vraag of bezorgdheid konden we bij het team terecht voor een snel en duidelijk antwoord. LivingWood communiceert heel open en transparant.
Voor iedereen dat twijfelt om met deze firma samen te werken: zeker doen!

Joachim en Silke

Nu de werken zo goed als afgerond zijn, nemen we de gelegenheid om jullie te bedanken voor de correcte en vlotte afhandeling.

Te bedanken iedereen die bij de bouw betrokken waren. Te beginnen bij Benny, Nico, Mario, Dave, Danny, Hans, Ronny, de mensen op het bureel, plus al degenen die we niet ontmoet hebben of kennen bij naam, zonder jullie beiden te vergeten natuurlijk.

Jim & Jetje , Steendorp
Attentie Kaartje Samuel Kelly En Mitte Png
Attentie Samuel Kelly En Mitte

Bij deze willen we jullie nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking. Vele zeiden dat bouwen een verkorting van ons leven ging zijn… Maar deze ervaring hebben we niet gehad en dat komt door jullie!

De samenwerking, jullie vakkennis zijn top! We kregen meteen antwoorden op onze vragen en werden heel goed geïnformeerd over alles. 1000000 maal dank!

Mr. & Mevr. Nijst - Van Neck , Haaltert

We hebben vrijdag tijdens de oplevering alles overlopen met Michael en perfect in orde. Dankuwel voor de goede opvolging. We zijn echt heel tevreden van de werken, voortgang en het eindresultaat !

Dieter & Katleen

Het is echt ongelofelijk wat jullie op zo'n korte tijd hebben gerealiseerd, met de coronaperikelen op de koop toe erbij. Wij zijn alvast heel gelukkige klanten! Geniet nog van het bouwverlof!

Katleen en Frederik

We willen even tijd maken om jullie een bedankje te sturen voor het bouwen van onze woning. We zijn heel tevreden met het eindresultaat.
Hier en daar hebben we eens wat vertraging gehad, misschien hier en daar een klein probleempje, wat ik denk niet abnormaal is als men bekijkt welke werken er allemaal uitgevoerd zijn. Jullie hebben dit steeds professioneel aangepakt en opgelost waarvoor dank. Wij maken verder positieve reclame over Livingwood.
Verder gaan wij nu genieten van onze woning 😊.

Yannick & Sophie
Half Open Eigentijdse Bebouwing Oud Turnhout

Wij wonen reeds 2 maanden in onze droomwoning die door jullie gerealiseerd werd.

We wensen jullie hiervoor heel erg te bedanken. De samenwerking met jullie was vanaf dag 1 al in orde.

We leerden het bedrijf kennen via Batibouw, daar hadden we een gesprek met Benny. Hij vertelde ons alles over hoe het bouwproces verloopt bij Livingwood.

De verdere samenwerking verliep vlot, de afspraken werden snel gemaakt, we voelde ons echt op ons gemak.
In samenwerking met jullie tekenden we onze droomwoning.

Op de dag van de start van de bouw, hadden we een gesprek met Johan, hij legde het verloop van de verdere werken uit.

Daarna hadden we meer contact met Michael. Deze gesprekken en afspraken verliepen elke keer perfect, we mochten hem voor alles bellen en dit op elk moment.
Vanaf de start tot de oplevering verliep alles vlot, wij hebben de bouw van onze droomwoning zonder stress en zorgen ervaren.

Stijn & Evi , Huizingen

We zijn zeer tevreden en zouden iedereen aanraden om met Livingwood te bouwen! Jullie persoonlijke aanpak is ons zeer goed bevallen.

Kristine & Arne

We appreciëren de samenwerking met heel het Living Wood team!