Kijkwoning Temse

Je hebt beslist: je gaat samenwonen met je partner of je gaat verhuizen.

We leggen graag 4 redenen aan je uit waarom bouwen een goede keuze is.

Je huis volledig naar jouw wensen

Bij nieuwbouw start je bijna met een blanco blad. Zo krijg je bij LivingWood de volledige vrijheid over het ontwerp en de stijl van je huis. Wij maken jouw droomwoning tot in detail zoals jij het wil.

Samen bepalen we de stijl: modern, klassiek of pastorij. Elke stijl heeft zijn specifieke kenmerken. De moderne uitvoering hebben vaak een plat dak, grote raampartijen en strakke vormgeving. Pastoriewoningen kan je herkennen aan een hellend dak, een specifieke verhouding tussen lengte en breedte, een retro gevelsteen en kleinere ramen.

Bouwen met houtskelet is energiezuinig en duurzaam

Energiezuinig wonen is de toekomst en daarbij biedt houtskeletbouw de ultieme oplossing. Hout is niet alleen milieuvriendelijk en duurzaam, het isoleert ook vijftien keer beter dan beton. Bij LivingWood gaan we tot het uiterste en zorgen we dat onze huizen allemaal onder een energiepeil van E30 zitten. Wanneer je gebruikt maakt van de nieuwste technieken zit je zelfs onder E20.

Een goed geïsoleerde woning verbruikt op bepaalde momenten minder energie dan dat je opwekt. Schommelingen in energieprijzen ga je dus niet echt voelen. Een duidelijk pluspunt: je energiefactuur blijft zo laag mogelijk.

Lenen voor een woning blijft interessant

Een woonlening is nog altijd voordelig. De rentevoeten bevinden zich op een historisch laagtepunt, wat het als kandidaat-bouwer heel interessant maakt om een lening af te sluiten.

Bovendien geniet je tot eind 2022 van een verlaagd btw-tarief wanneer je kiest voor een sloop en een wederopbouw. De btw wordt verlaagd van 21% naar 6% wanneer je een perceel koopt met gebouw, dit sloopt en vervolgens een nieuwe woning laat bouwen.

Flexibel bouwen met LivingWood

Wanneer je kiest om met ons te bouwen kan je genieten van vrijheid, transparantie en openheid. Bij LivingWood houd je als opdrachtgever de touwtjes altijd in handen. Wij dringen je niets op. Jij kiest in alle vrijheid. Ga je voor sleutel-op-de-deur of beperkt onze rol zich tot ruwbouw winddicht? Heb je zelf al een ontwerp of moeten wij een architect aanstellen? Hoe ver wil je gaan op vlak van energiezuinigheid? Ga je voor een huis of een villa? Welke bouwstijl verkies je? Jij bepaalt, wij leveren op alle vlakken maatwerk.

Ga je bouwen? We helpen je graag. Contacteer ons.