Kijkwoning Lw Turnhout Web Res 2

Solide partner

Wanneer je samenwerkt met LivingWood, dan kies je voor een solide partner met stevige financiële schouders. Dankzij onze sterke financiële resultaten de afgelopen jaren, mag je op beide oren slapen. Winsten worden terug in het bedrijf geïnvesteerd voor een verdere groei.

Eigen schrijnwerkerij

In onze hoofdvestiging in Lille beschikken we over een volledig uitgeruste eigen schrijnwerkerij. Hier voeren we alle voorbereidingswerken van je houtskeletbouw in droge omstandigheden uit.

Vanuit dit werkatelier vertrekken alle geprefabriceerde onderdelen van het houtskelet voor de finale montage op de werf. Wij maken bovendien zelf de nodige technische uitvoeringsplannen, zodat we niets aan het toeval overlaten.Bij interesse in een samenwerking met LivingWood leiden we je graag rond in onze schrijnwerkerij. Zo zie je met eigen ogen de zorgvuldigheid waarmee onze vakmensen dagelijks aan de slag gaan.

Persoonlijke opvolging

Beide zaakvoerders-vennoten Jef Vervoort en Johan Cleynen volgen elk project persoonlijk op. Zij blikken elk terug op meerdere decennia ervaring in de houtskeletbouw. In 2002 sloegen ze de handen in elkaar met de oprichting van LivingWood.

Houtskeletbouw Kijkwoning Temse 02