Wout en Marlies

Wout en Marlies hopen over een jaar te kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning in Mol. De afwerking gaan ze zelf doen, maar voor de ruwbouw (winddicht) kunnen ze op LivingWood rekenen. Hoe verloopt de samenwerking? Dat vertelt Wout hier.

Wout Vandijck
Het Bouwverhaal Van Laure En Brecht

Laure en Brecht

Laure en Brecht gingen het avontuur aan. Nadat ze een bouwgrond vonden, moest hun droomwoning vorm krijgen. Laverend tussen de drukte van hun jobs, gingen ze op zoek naar informatie over bouwen. Ze vonden in LivingWood een sleutel-op-de-deurpartner om hun toekomstig huis te bouwen in houtskelet. Welke afwegingen ze maakten, vertellen ze met alle plezier.

Elise en Yves

Voor Elise en Yves stond één grote droom voorop: er moest voldoende plaats zijn voor hun paarden en andere huisdieren. Het werd dus een landelijk gelegen moderne woning met paardenstallen en een weide. Hoe hun droom stap voor stap tot stand komt, delen ze graag.

Het Bouwverhaal Van Elise En Yves

LivingWood is echt een firma die zelfs lang nadat het huis gezet is, problemen voor zijn klanten blijft aanpakken. Dikke merci hiervoor. LivingWood, een super aanrader voor de bouw van je droomhuis zonder zorgen.

Christel

Getuigenissen

Zoveel huizen, zoveel mensen. Iedereen verdient een ideale woonplek, op maat met je situatie. Enkele van onze klanten vertellen hoe zij hun uniek traject met LivingWood beleven.