Dikke Meerweg 9 Dworp 18

Over dit project

  • Type: eigentijdse woning
  • Open bebouwing 
  • Gevelbekleding: Trespa
  • Gevelsteen: Terca gevelsteen metropolis sonic grijs 
  • Zonnepanelen: 5700 WP
  • Buitenschrijnwerk: zwart aluminium 
  • Warmtepomp: lucht-water warmtepomp 
  • Dorpels: Blauwe hardsteen 5cm 
  • Ventilatie: Ventilatie type D 

Moderne Pracht: Ontdek deze LivingWood Woning in Dworp

In het schijnwerperlicht van moderne architectuur schittert deze woning in Dworp als een waar kunstwerk. Deze moderne open bebouwing is doordrenkt van hedendaags design, met oog voor zowel esthetiek als duurzaamheid. Laten we dieper ingaan op de kenmerken die deze woning zo uniek maken.

Architectonisch Meesterwerk

De woning is een uitmuntend voorbeeld van modern design. De open bebouwing omarmt de ruimte met een eigentijdse flair die zowel functioneel als esthetisch is. Elk detail is doordacht en uitgevoerd met vakmanschap.

Gevelpracht

De gevel van deze LivingWood-woning is bekleed met Trespa, wat een eigentijdse uitstraling combineert met duurzaamheid. De Terca gevelsteen metropolis sonic grijs voegt een vleugje textuur en karakter toe aan het moderne ontwerp, waardoor de woning een unieke visuele aantrekkingskracht krijgt.

Duurzame Energiebron

Duurzaamheid staat centraal in dit ontwerp. Met maar liefst 5700 WP aan zonnepanelen wordt zonne-energie omgezet in elektriciteit. Dit niet alleen vermindert het de ecologische voetafdruk van de woning, maar het maakt de woning ook energiezuinig en zelfvoorzienend.

Modern Raffinement

Het zwart aluminium buitenschrijnwerk versterkt het moderne karakter van de woning. De strakke lijnen en het eigentijdse design van het schrijnwerk dragen bij aan de algehele esthetiek en creëren een visuele eenheid.

Natuurlijke Luxe

De dorpels zijn vervaardigd uit 5 cm dikke blauwe hardsteen, wat een natuurlijke en tegelijkertijd luxueuze touch toevoegt aan de woning. Deze dorpels vormen de perfecte overgang tussen het interieur en de buitenwereld.

Duurzaam Comfort

Een lucht-water warmtepomp vormt het kloppende hart van het verwarmings- en koelingssysteem. Deze innovatieve technologie put energie uit de lucht om een comfortabele temperatuur in de woning te handhaven. De ventilatie, van het type D, zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit en een aangename leefomgeving.

Ruimtelijke Harmonie

De woning heeft een vloeroppervlakte van 123,24 m², waarin elk hoekje en elk detail met precisie is ontworpen om een gevoel van ruimte en harmonie te creëren.

In de woning komt modern design samen met duurzaamheid en functionaliteit, wat resulteert in een woning die niet alleen de zintuigen prikkelt, maar ook een statement maakt op het gebied van milieuvriendelijk wonen. Met zijn moderne esthetiek, Trespa gevelbekleding, zonne-energie en innovatieve warmtepomp vertegenwoordigt deze woning de toekomst van hedendaags wonen: een harmonieus samenspel van modern design en groene levensstijl.