Livingwood Houtskeletbouw Kijkwoning Temse

Je droomhuis realiseren is een stapsgewijs proces waarbij er een gigantische lading informatie op je afkomt. Sommige bouwers kiezen daarom voor een sleutel-op-de-deurformule. Door met één bouwheer te werken, blijft je bouwproject te overzien. Houtskeletbouw sluit hier tiptop bij aan.

Houtskeletbouw is een vak apart. Bij Livingwood hebben we onze eigen methode, waarmee we anticiperen op de bouwtechnieken van de toekomst. Er zijn niet zoveel spelers die zich op houtskeletbouw toeleggen. Wij hebben dan ook een technische goedkeuring die de kwaliteit van onze bouwmethode bewijst.

Een energiebewuste keuze

Nu de overheid meer dan ooit van bouwers vraagt op het gebied van energieprestatienormen, ligt de weg naar een sleutel-op-de-deurproject voor de hand. Eén firma die je nieuwbouw coördineert: handiger kan niet.

Houtskeletwoningen scoren zeer goed op het gebied van energiezuinigheid. Ze vormen er de ideale basis voor. Door bewust te kiezen om een dampopen lage energiewoning instapklaar af te laten werken, neem je als bouwer een stapje voor op de rest. Dankzij doorgedreven isolatie en ventilatie is je droomwoning snel klaar om er andere energiebesparende technieken, zoals een warmtepomp of zonnepanelen, in te integreren.

Altijd in overleg

Uiteraard gaat het bij een bouwproject altijd om jouw droomhuis. Jij houdt als klant dan ook de touwtjes in handen. Jij bepaalt zelf hoever je wil gaan op gebied van energiezuinigheid, tot op welke hoogte we je woning afwerken en uiteraard hoe die er gaat uitzien.

Heb je toch vragen? Dan staan we voor je paraat. Wil je vrijblijvend eerst kennismaken? Contacteer ons.