Houtskeletbouw Kijkwoning Temse 01

Wie in de aanloop van zijn bouwproject wel eens een bouwbeurs bezoekt, doet een ton aan informatie en indrukken op. Er is de keuze voor de bouwmethode, eisen voor nieuwbouw met betrekking tot energiezuinigheid … steeds meer mensen kiezen er daardoor voor om de coördinatie van hun droomproject aan één aannemer toe te vertrouwen. Die aanpak heeft veel voordelen.

1 Coördinatie van de werf

Vooraleer je bouwproject van start kan gaan, moeten er reeds een paar dingen van je checklist afgevinkt worden: aannemers zoeken, bouwvergunningen indienen, een bodemattest opstellen. Net als een sleutel-op-de-deurfirma regelen wij alle papierwerk voor jou. Een groot voordeel want je ervaart minder stress. Alle documenten komen uiteraard wel op je eigen naam maar je hoeft je nog maar weinig aan te trekken van het papierwerk.

2 Prijsvorming en budget

Doorheen het hele bouwproces houden wij stevig in het achterhoofd dat het om jouw droomhuis gaat. Jij houdt de touwtjes in handen. We trachten dan ook steeds een woning te realiseren binnen jullie vooropgestelde budget.

3 Eigen karakter van de woning

Een grote misvatting over sleutel-op-de-deur bouwen is dat alle woningen op elkaar lijken. Dat klopt helemaal niet. Met houtskeletbouw als aanpak is elke manier van afwerken mogelijk. Bovendien blijven we met onze methode anticiperen op de bouweisen van de toekomst.

4 Volledige afwerking of casco

Je kiest bij ons zelf hoe ver je wil gaan op het vlak van energiezuinig wonen, en of je een volledig afgewerkt droomhuis dan wel een winddichte ruwbouw door ons wil laten opleveren.

Ga je voor een volledig afgewerkte woning? Voor een optimale kwaliteitscontrole en flexibiliteit staan onze eigen ervaren vakmensen in voor de funderingswerken, de houtskeletbouw, de dakwerken, gyprocwerken en alle schrijnwerken. Alle voorbereidingen gebeuren bovendien in onze eigen schrijnwerkerij. Voor de technieken en de verdere afwerking (chape, vloeren, keuken, badkamer,…) doen wij beroep op onze vaste partners. Doorheen het volledige traject blijven wij uw enige aanspreekpunt. Alles gebeurt onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid.

5 Snelheid

Houtskeletbouw is een snelle en droge bouwmethode. Door met eigen mensen en vaste partners te werken, die perfect van werf naar werf kunnen doorschuiven, kunnen we bovendien voor een snelle opvolging zorgen.

Benieuwd wat Livingwood voor jouw droomproject kan betekenen? Bezoek onze stand op een van de vele bouwbeurzen, kom eens naar een van de kijkwoningen, of maak een afspraak om kennis te maken.

Kijkwoning Temse

Maak kennis met Livingwood

Wil je graag met ons kennismaken om te ontdekken wat Livingwood voor jouw bouwproject kan betekenen?