Nieuwbouwzondag Kijkwoning Turnhout

LivingWood toont in haar gloednieuwe kijkwoning in Turnhout wat houtskeletbouw allemaal in haar mars heeft. En dat is niet niks!

De waaier aan keuzes die je als toekomstig bouwer kan nemen, is immens. En vaak hebben bepaalde keuzes gevolgen voor de rest van de woning. Je vooraf goed informeren en laten inspireren komt jouw droomproject enkel ten goede.

Wonen van de toekomst

De nieuwe kijkwoning te Turnhout, aan de Steenweg op Diest, geeft je een perfecte inkijk op toekomstig wonen.

Houtskeletbouw is gekend om een warme en aangename akoestiek in huis. Bij het binnenkomen voel je dat het huis je als het ware omarmt. Daarnaast zorgen de nieuwste technieken voor een ongezien leefcomfort. In de kijkwoning vind je een combinatie van zonnepanelen, een geothermische warmtepomp, vloerverwarming, een thuisbatterij en functionele domotica, om de lichten en muziek te bedienen.

Inventieve architectuur

De villa toont perfect aan hoe je met slimme architectuur het maximum uit je bouwgrond kan halen. De bouwgrond is driehoekig en relatief klein. Maar dankzij het inventieve ontwerp voelt het huis bijzonder ruim, is er een goede link met de tuin én kunnen passanten van de straat amper binnenkijken.

Binnenin zorgt de combinatie van moderne en klassieke elementen voor een klassevolle uitvoering. Het geheel voelt bijzonder eigentijds aan, met marmeren accenten die vanuit de keuken doorgetrokken worden in de woonkamer.


Video openingsreceptie

Wandel doorheen de woning via een 360°-toer

Wil jij eens rondwandelen in dit prachtige huis? Vul hier je gegevens in, en je ontvangt onmiddellijk een link voor een 360°-toer in je mailbox.

360 Tour Kijkwoning Turnhout 1

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledig privacybeleid.

Ga je bouwen? We helpen je graag.
Contacteer ons.