maak-coronaproof-kennis-met-livingwood

Een van de grootste projecten uit je leven, dat zal misschien wel de bouw van je huis zijn. In één plan wil je je toekomstdromen, je wensen en je gewoonten vervatten tot de woning waarin jij en je gezin jarenlang willen wonen.

Je bouwt niet zomaar een huis met eender welke partner

Bij Livingwood houden we van een persoonlijke aanpak. Een nieuw project is nooit zomaar een nummer in de rij. We nemen voor jou de tijd om kennis te maken, om te peilen naar je wensen en om je een realistische kijk op het traject te geven.

Leer ons kennen

De coronamaatregelen maken het moeilijk om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Toch vinden we het in deze lastige periode extra belangrijk om tijd te maken voor jou en je project. Zeker nu is het goed om een partner te hebben die snel begrijpt wat je bedoelt en waar je naartoe wil. Daarom nodigen we je uit om kennis te maken met onze ervaren bouwadviseurs.

Aan de hand van een film tonen we onze werkwijze en stellen we ons bedrijf voor. Zo kan je de voordelen van houtskeletbouw ontdekken, en de extra’s die wij als jarenlange specialist toevoegen voor een nog duurzamer resultaat. Daarna zal onze bouwadviseur ruimschoots de tijd nemen om via een online gesprek naar je vragen en plannen te luisteren.

Zelfs in tijden van corona vinden we een persoonlijke aanpak belangrijk, en willen we jouw wensen centraal zetten. Zo zetten we samen het fundament van jouw toekomstige houtskeletwoning.

Kijkwoning Temse

Maak kennis met Livingwood

Wil je graag met ons kennismaken om te ontdekken wat Livingwood voor jouw bouwproject kan betekenen?