Infoavond Energieneutraal En Duurzaam Bouwen Met Houtskelet

LivingWood bouwt al jarenlang energiezuinige en duurzame huizen in heel Vlaanderen. De huidige omslag van fossiele energie naar duurzame verwarming en betere isolatie, maken dat houtskeletbouw het perfecte antwoord biedt op het wonen van morgen.


Ontdek het sterkte bouwconcept van LivingWood tijdens de gratis infoavond op donderdag 9 februari 2023 - Link 21, Herentals

Isolerend en comfortabel

Hout is een natuurlijke en hernieuwbare grondstof. Daardoor is het minder belastend voor onze planeet. Tegelijk heeft het materiaal een isolerende werking, en zorgt het voor een aangename akoestiek in huis. Een houtskeletwoning is niet voor niets extra comfortabel en knus.

Nee, geen chalet!

Natuurlijk is houtskeletbouw niet hetzelfde als een houten huis. De wanden van de woning worden vooraf gemaakt in ons atelier in Lille. Volledig op maat van jouw wensen. Later komt er een façadesteen rond, of de gevelafwerking van jouw keuze.

Want onze sleutel-op-de-deurformule is geen huis uit een boekje. Voor elk nieuw project start de bouwadviseur en architect van LivingWood met een wit blad. De krijtlijnen ontstaan door goed te luisteren naar jouw dromen en jouw manier van leven. Je budget is hierbij de leidraad. Onze ervaren bouwadviseur helpt je bij je keuzes en zorgt voor een ontwerp waar je 100% achter kan staan.

Bye bye, torenhoge energierekening!

Bewust omgaan met energie, beschikbare ruimte en budget is voor velen belangrijker dan ooit. Bij LivingWood geloven we dat investeren in een nieuwe, goed geïsoleerde en energiezuinige woning een prima keuze is. Met een nieuwbouwwoning sta je sterk dankzij moderne technieken en een hoge isolatiewaarde. Je kan zelf energie opwekken, opslaan en gebruiken voor koeling en verwarming.

LivingWood informeert je

Hoe LivingWood werkt en haar klanten begeleidt doorheen het bouwproces, leggen we graag uit tijdens onze infoavond “Energieneutraal en duurzaam bouwen met houtskelet”, op donderdag 9 februari 2023 in Herentals. Ons team staat klaar om je te ontvangen met een drankje en een versnapering, en met een pak leerrijke informatie en brochures.

Bouwadviseur Stephane neemt je mee doorheen het proces van houtskeletbouw, en licht alle stappen toe. Na de pauze geeft de energiespecialist van “All-Plan” een overzicht van de nieuwste energiezuinige technieken, en legt hij uit hoe ze in jouw toekomstige woning geïntegreerd worden.

Schrijf je snel in via onderstaand formulier!:

Heb je al een bouwgrond? Waar?

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledig privacybeleid.