Kijkwoning Te Turnhout Living Wood

Een architecturale parel: zo mag je de kijkwoning van LivingWood gerust noemen. De moderne woning is bovendien volledig energieneutraal door alle technische nieuwigheden, zoals een warmtepomp en thuisbatterij.

In heel Vlaanderen bouwt LivingWood duurzame en energiezuinige houtskeletwoningen. In de kijkwoning in Turnhout kan je kennismaken met alle technische aspecten die een woning toekomstgericht maken. Denk je na over een thuisbatterij of een geothermische warmtepomp? Hier zie je het met eigen ogen.

Thuisbatterij en warmtepomp

“Door een combinatie van zonnepanelen, een warmtepomp met grondboring, een thuisbatterij die op piekmomenten geactiveerd wordt en slimme domotica krijgen de bewoners niet alleen het meest gunstige rendement, maar ook een beter wooncomfort”, zegt Johan Cleynen van LivingWood.

Binnen krijg je een eigentijds geheel, dankzij de combinatie van modern design en warm-klassieke accenten. “Glazen scheidingswanden met dunne profielen, houten kasten, een verborgen ruimte waar de wasmachine en droogkast staan, speciale verftechnieken”, zegt Jef Vervoort van LivingWood. “Hier tonen we aan toekomstige bouwers wat er zoal mogelijk is.”

Elke zaterdag open

De kijkwoning in Turnhout is voortaan elke zaterdag open van 14 uur tot 16 uur voor een vrijblijvende bezichtiging.
Uiteraard is het nog altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging op een ander moment. Ook onze kijkwoningen in Temse en Sint-Niklaas zijn na afspraak open voor een bezoek.