Infoavond Energieneutraal Bouwen Houtskelet Antwerpen

Klanten van LivingWood kennen al jaren de troeven van houtskeletbouw: het is isolerend, zorgt voor een aangename akoestiek en het bouwproces zelf verloopt snel en proper. Bovendien is hout een hernieuwbare grondstof, en daardoor minder belastend voor onze planeet.

Vandaag de dag is bewust omgaan met energie, beschikbare ruimte en budget voor velen belangrijker dan ooit. Met een nieuwbouwwoning sta je sterk, omdat je met een schone lei begint. Jij bepaalt zelf hoe je wil leven in je nieuwe huis, en hoe afhankelijk je wil zijn voor basiscomfort, zoals verwarming en water.

Bij LivingWood geloven we dat investeren in een nieuwe, goed geïsoleerde en energiezuinige woning een prima keuze is. Als je je woning uitrust met moderne technieken die voorhanden zijn, kan je zelf je energie opwekken, opslaan en gebruiken voor koeling en verwarming.

Hoe LivingWood dit doet, leggen we je graag uit tijdens onze infoavond “Energieneutraal en duurzaam bouwen met houtskelet”, op donderdag 6 oktober in Antwerpen. Ons team staat klaar om je te ontvangen met een drankje en een versnapering, en met een pak leerrijke informatie en brochures.

Bouwadviseur Stephane neemt je mee doorheen het proces van houtskeletbouw, en licht alle stappen toe. Na de pauze geeft onze energiespecialist Joren een overzicht van de nieuwste energiezuinige technieken, en legt hij uit hoe ze in jouw toekomstige woning geïntegreerd worden.

Infoavond “Energieneutraal en duurzaam bouwen met houtskelet”

Donderdag 6 oktober 2022
Onthaal vanaf 19u – start om 19u30
Waar: Hotel Crowne Plaza, Gerard Le Grellelaan 10, Antwerpen

Infoavond Crowne Plaza 1