Batibouw 1

Het klimaatthema is niet weg te slaan uit de actualiteit. Vorige maand schakelde Europa nog eens een versnelling hoger door doelstellingen te formuleren waarmee ons continent tegen 2050 klimaatneutraal moet zijn. De industrie moet daarvoor inspanningen leveren, maar ook onze manier van wonen moet ecologischer.

Net daarom zit houtskeletbouw al een tijdje in de lift.

Vooraleer je duurzaam gaat (ver)bouwen, is het aangeraden je zo breed mogelijk te informeren. Je kan dan ook verschillende paden bewandelen om uiteindelijk van een comfortabele, energiezuinige woning te genieten.

Deze zaterdag start Bouwbeurs Wonen in de Nekkerhal in Mechelen, het ideale moment om een aantal bouwmethodes en energiezuinige technieken te vergelijken. Aan onze stand kan je je laten overtuigen van houtskeletbouw, een methode die je moet voelen.

Troeven

Dat houtskeletbouw een spectaculair snelle methode is, is algemeen gekend. Wist je dat het ook een uiterst ‘droge’ bouwmethode is? In tegenstelling tot een klassieke nieuwbouw hoef je dus niet te wachten tot je huis is uitgedroogd. Je kan meteen starten met verven, behangen of andere afwerkingswerken.

Vergeet ook niet dat:

  • we je woning ‘EPB-ready’ maken. Houtskeletbouw leent zich daar uitstekend toe.
  • hout van nature isoleert. Bovendien maakt onze aanpak slim isoleren makkelijk.
  • je met houtskeletbouw je woning tijdens elke levensfase volgens je behoeften kan aanpassen. Dat principe heet flex wonen.

Je vindt ons tijdens Bouwbeurs Wonen aan stand 238.

Kijkwoning Temse

Benieuwd wat we voor jouw droomwoning kunnen betekenen?